ПОРТАЛ
28 жовтня 2016, 14:02

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Битву стартапів проведуть у Черкасах наприкінці листопада

Грандіозна подія відбудеться у Черкасах. 24 листопада в місті вперше відбудеться один з найбільш корисних заходів для учасників інвестиційного ринку - 65-та Битва стартапів.

<b>Битву стартапів проведуть у Черкасах наприкінці листопада</b>

Такий захід є унікальною можливістю для підприємців презентувати свій стартап досвідченим експертам та відразу отримати конструктивний feedback, цінні поради та навіть інвестиції. Інвестори матимуть змогу обрати перспективний стартап на свій смак та вигідно вкласти гроші, аби згодом примножити власний капітал.

Організаторами заходу виступають: Інвестиційна платформа Startup.Network та UKRSIBBANK.

Участь у Битві стартапів безкоштовна, але тільки для тих щасливчиків, які підкорять експертну раду Startup.Network заочно. Все, що потрібно на цьому етапі - зареєструвати свій Стартап, заповнити Анкету та чекати результатів попереднього відбору.

65-а Битва стартапів проходитиме в два етапи:

З 17.00 до 18.00 - підприємницький блок:

Під час цього блоку "старожили" локального інвестринку поділяться досвідом зі своїми молодими колегами. Вони розкажуть про останні тренди та новини інвестринку, дадуть відповідь на всі питання та порадять ефективні стратегії розвитку стартапів.

З 18.00 до 20.00 - інвесторський блок:

Другий етап міститиме презентації проектів підприємців. Щоб підкорити цільову аудиторію у кожного фаундера буде 6 хвилин, три з яких безпосередньо на виступ, і ще три - на питання та поради експертів.

Крім експертів Битви, за проекти зможуть голосувати і гості заходу. Переможцями стануть 2 стартапи. Один з них - учасник, який посяде перше місце згідно результатів голосування експертів, другий – відповідно до результатів онлайн-голосування гостей.

Дата і час проведення Битви Стартапів: 24 листопада, 17.00

Для того, аби відвідати захід, потрібно зареєструватися як Гість.

Для тих, хто не зможе бути присутнім на Битві стартапів особисто, буде організована онлайн-трансляція заходу. «Обов'язково голосуйте за своїх фаворитів, їм дуже потрібна Ваша підтримка», наголошують організатори.


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський