ПОРТАЛ
31 жовтня 2016, 20:14

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Фірмі, директора якого підозрюють в крадіжці мільйона, довірили ремонт бульвару в Черкасах

Департамент економіки та розвитку Черкаської міської ради 25 жовтня за результатами тендеру уклав угоду з ПП «Приватне виробничо-комерційне підприємство «Укрєвробуд 2013» щодо реконструкції бульвару Шевченка в Черкасах на суму 40,91 млн грн.

Фірмі, директора якого підозрюють в крадіжці мільйона, довірили ремонт бульвару в Черкасах

Про це повідомляється в системі «Прозоро», пише видання «Наші гроші».

Документацією конкурсних торгів передбачено, що до кінця року потрібно провести ремонт оглядових колодязів фекальної та дощової каналізацій, переобладнати мережу зовнішнього освітлення та реконструювати дорожнє покриття.

Єдиним конкурентом ПВКП «Укрєвробуд 2013» було ТОВ «Дорстрой», остаточні пропозиції фірми були дорожчими.

ПП ПВКП «Укрєвробуд 2013» зареєстроване у 2013 році у м. Орджонікідзе Дніпропетровської області. Засновником та директором компанії є Артурік Фтоян. У червні 2015 року Фтоян підробив документи для участі у конкурсі на ремонт вулиці Шевченка в м. Нікополі Дніпропетровської області. Однак суд звільнив Фтояна від кримінальної відповідальності у зв’язку з передачею його на поруки трудовому колективу.

Нині поліція проводить розслідування, підозрюючи посадових осіб «Укрєвробуд 2013» у замаху на привласнення бюджетних коштів під час ремонту дороги в Тернопільській області.