ПОРТАЛ
4 листопада 2016, 08:45

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаські студенти навчатимуться у Європі коштом Євросоюзу

Черкаський державний бізнес-коледж, спільно із європейським партнером - Вищою школою управління інформаційних систем (ISMA) - виграв грант на програму обмінів студентів та викладачів.

Черкаські студенти навчатимуться у Європі коштом Євросоюзу

- За цією програмою, до 2018 року, щосеместру ЧДБК зможе направляти викладачів та студентів до університету, що знаходиться у м. Рига (Латвія) - для читання курсу лекцій та навчання, відповідно - за кошти Європейського Союзу, - зазначив директор Черкаського державного бізнес-коледжу Олег Куклін.

За його словами, програма стартує уже у 2-му семестрі цього навчального року. Викладачі працюватимуть у Вищій школі управління інформаційних систем протягом тижня, студенти навчатимуться там протягом семестру.

Таку можливість отримають академічно успішні студенти, які навчаються за бакалаврськими програмами економічних напрямків («Маркетинг», «Економіка підприємства», «Облік і оподаткування», «Підприємництво, торгівля, біржова діяльність», тощо). До речі, українські викладачі, що приїздять до Європи, можуть розраховувати на покриття витрат до 160 євро за день, а студенти - на щомісячну стипендію розміром до 850 євро.

- Із Вищою школою управління інформаційних систем (ISMA) ми маємо тісні партнерські стосунки та 5-річну угоду про співпрацю. Підготований нами проект переміг на конкурсі освітнього проекту Європейського Союзу «Еразмус+», що сприяє модернізації освіти та інтеграції інноваційних технологій у сучасний навчальний процес, - розповідає Олег Куклін.