ПОРТАЛ
19 грудня 2016, 13:12

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаських аграріїв запрошують постажуватися за програмою SABIT

Спеціальна програма ділових стажувань «SABIT» запрошує представників українських аграрних та переробних компаній взяти участь у навчанні.

Черкаських аграріїв запрошують постажуватися за програмою SABIT

Під час стажування у програмі велика увага приділяється спеціалізованій галузевій підготовці, вивченню концепцій західного менеджменту і принципів функціонування ринкової економіки. Навчання дозволяє отримати новий досвід для підтримки економічного розвитку нашої країни та залучення іноземних інвестицій, наголошують у Мінагрополітики.

SABIT також надає унікальну можливість усім учасникам підтримувати подальші ділові відносини для успішної діяльності на світовому ринку. Стажери повертаються додому з практичною підготовкою, необхідною для прийняття рішень з реструктуризації підприємств і трансформації економіки в сучасну, ефективну систему.

Стажування проходить за різними напрямками. Детальна інформація тут.

Довідково:

Програма SABIT була розроблена в 1990 р. Міжнародною адміністрацією торгівлі в міністерстві торгівлі США у Вашингтоні. Мета програми - сприяння економічній реструктуризації країн СНД - Вірменії, Азербайджану, Білорусі, Грузії, Казахстану, Киргизстану, Молдови, Росії, Таджикистану, Туркменістану, України та Узбекистану. SABIT проводить стажування менеджерів середньої та вищої ланки, вчених та інженерів країн СНД у малих, середніх і великих американських компаніях і недержавних організаціях.