ПОРТАЛ
21 грудня 2016, 18:29

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

На розвиток туризму у Каневі планують додатково виділити 220 тис грн.

На найближчій сесії депутати планують виділити 220 тис грн комунальному підприємству «Туристично-інформаційний центр» м. Канева.

На розвиток туризму у Каневі планують додатково виділити 220 тис грн.

Про це пише «Kanos» із посиланням на опубліковані проекти рішень до чергового сесійного засідання Канівської міської ради.

Так, на розгляд депутатів Канівської міської ради виноситься проект рішення із внесення змін до Програми розвитку туризму у Каневі на 2014-2020 роки, відповідно до яких, передбачається виділення 220 тис грн Туристично-інформаційному центру Канева.

Ці кошти заплановано направити на покращення поінформованості туристів про Канів та наявні у місті туристичні продукти, створення привабливого іміджу, туристичного потенціалу у місті та збільшення туристичних потоків до нього.

Для цього, у наступному році комунальне підприємство повинне буде забезпечити: інформаційне забезпечення заходів по промоції міста, надання якісних інформаційно-консультаційних послуг про туристичні об’єкти Канева, здійснення підготовки та видання інформаційно-довідкових матеріалів, забезпечення виготовлення табличок для туристичних об’єктів із QR-кодами, приведення у відповідність до стандартів ISO роботи туристичного порталу www.kanivtur.info та інше.