ПОРТАЛ
26 грудня 2016, 11:21

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Поліцію Черкащини все-таки очолив Валерій Лютий

Колишній заступник начальника Головного управління Міністерства внутрішніх справ в Харківській області Валерій Лютий очолив поліцію Черкаської області. Відповідне розпорядження було підписано напередодні. Як повідомляє прес-служба Національної поліції в області, в неділю, 25 грудня, під час заслуховування ситуації по ряду кримінальних справ особового складу було повідомлено про призначення нового керівництва Нацполіції. Ним Став Валерій Лютий, - пояснили в прес-службі.

<b>Поліцію Черкащини все-таки очолив Валерій Лютий</b>

Там також розповіли, що його хотіли призначати ще в листопаді, але тоді виникли питання про схвалення призначення Лютого громадськістю. Тому наказ про його призначення було припинено.

Натомість нове призначення 26 грудня активісти зустріли черговим мітингом протесту під стінами управління Нацполіції.

«Ситуація гаряча і дуже непроста. Люди незадоволені призначенням Лютого. Це питання треба вирішувати в політичній площині», – прокоментував акцію vikka.ua голова обласного осередку ЦК «Азов» Дмитро Кухарчук.

До мітингувальників під крики «Ганьба» вийшов Валерій Лютий. Щодо свого призначення сказав лише, що таким було рішення вищого керівництва. Після цього активісти намагалися прорватися до будівлі управління, однак поліцейські перекрили вхід.