ПОРТАЛ
28 грудня 2016, 20:11

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Завдяки ДФРР на Черкащині цьогоріч запрацювало 5 об'єктів

На сьогодні введено в експлуатацію 5 об'єктів, що фінансувалися за рахунок коштів Держфонду регіонального розвитку. Про це повідомив під час координаційної наради в облдержадміністрації директор департаменту містобудування, архітектури, будівництва та ЖКГ ОДА Сергій Демиденко, пише «Прочерк».

Завдяки ДФРР на Черкащині цьогоріч запрацювало 5 об'єктів

Зокрема, вже офіційно експлуатуються водогін у селищі Верхнячка Христинівського району (ІІ-черга); реконструйована котельня на твердому паливі Канівської ЗОШ №1; контрольний центр, нові насоси на свердловинах і додатковий водогін у Чигирині; реконструйована котельня з твердопаливним котлом у Лисянській ЗОШ та мережа водопостачання у Сичівці Христинівського району.

Також створено додаткові умови для забезпечення реабілітації учасників АТО та осіб з обмеженими фізичними можливостями в Мокрокалигірській амбулаторії загальної практики – сімейної медицини. Завершено роботи ще по 2 об’єктах – капітальний ремонт в приміщенні дитячого садочка смт. Єрки Катеринопільського району та реконструкція котельні зі встановленням твердопаливного котла в Лисянській центральній районній лікарні.

В поточному році планується ввести в експлуатацію ще кілька об’єктів, що фінансуються за рахунок коштів Фонду, а саме:

– реконструйований Ліплявський навчально-виховний комплекс «Дошкільний навчальний заклад загальноосвітня школа с. Ліпляво Канівського району (будівельна готовність – 70 %)»;

– група ДНЗ в с. Білозір’я Черкаського району Черкаської області (будівельна готовність - 80 %);

– реконструйований дошкільний навчальний заклад «Веселка» в с. Леськи Черкаського району (будівельна готовність – 90 %).

До кінця поточного року планується закупити сценічне обладнання для КЗ «Черкаська обласна філармонія ЧОР», придбати техніку та обладнання для збору та вивезення твердих побутових відходів КП «Господарське управління будинку рад» Чигиринської районної ради.

Об’єкт «Першочергові аварійно-відбудовні роботи, пов’язані з ліквідацією наслідків надзвичайної ситуації, що склалася внаслідок пожежі в приміщенні Черкаського драмтеатру імені Т. Г. Шевченка» є перехідним на 2017 рік (будівельна готовність – 70 %).