ПОРТАЛ
23 січня 2017, 12:19

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Юні таланти отримали нагороди за малюнки на споживчу тематику (фото)

У ДП «Черкасистандартметрологія» відбулася урочиста церемонія нагородження переможців виставки-конкурсу дитячого малюнка “Я хочу жити в якісному світі”.

 Юні таланти отримали нагороди за малюнки на споживчу тематику (фото)

З майже сотні робіт Регіональне конкурсне журі відібрало кращі 27. Обирали за трьома віковими категоріями – від наймолодших і до найстарших школярів та трьома номінаціями: „Я пізнаю якісну продукцію", „Ми – архітектори якісного світу” і „Кращий плакат на споживчу тематику”. Таким чином було визначено 9 переможців, що посіли 1-ші місця та решта призерів, що посіли 2-гу та 3-тю сходинку.

Слід зауважити, що до участі в конкурсі свої роботи надали діти з Черкаського, Чигиринського, Звенигородського, Драбівського, Тальнівського районів та м. Черкаси.

Переможці та призери отримали від ДП «Черкасистандартметрологія» гарні подарунки – художні фарби, олівці, папір для малювання, пензлики та солодощі. Також організатори запросили дітей на святковий обід та солодкий стіл.

Як розповів директор ДП «Черкасистандартметрологія» Михайло Чорнопищук, з 2004 року підприємство, яке він очолює, здійснює організаційно - технічне та інформаційне забезпечення проведення виставки-конкурсу у Черкаській області. На жаль, за підсумками 2016 року, конкурс не проводили на державному рівні, тож багато з областей відмовилися і від його проведення на регіональному етапі.

- На Черкащині ми вирішили продовжити традицію попередніх років і все-таки провести конкурс власними силами. Адже щороку така подія об’єднує учнівську молодь та змушує замислитися над важливими проблемами якості та свідомого споживання. Це наш невеликий вклад у виховання молодого покоління і найкращою нагородою для нас є дитячі посмішки та творчі роботи, які заслуговують бути відзначеними, - зауважив керівник ДП «Черкасистандартметрологія».

Для дітлахів цей день став справжнім святом та нагородою за їх старання та творчу працю. Про це подбали організатори, створивши дружню атмосферу та підготувавши цікаву програму.


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський