ПОРТАЛ
23 січня 2017, 11:26

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаських підприємців запрошують обговорити зміни в трудовому законодавстві

25 січня у Черкасах відбудеться круглий стіл для підприємців – роботодавців.

<b> Черкаських підприємців запрошують обговорити зміни в трудовому законодавстві</b>

Про це порталу «Діловий регіон» повідомили у ЧМПО ЧОП «Солідарність», яка спільно з ГО МСБ «Фортеця» та профспілкою «Єдність» є ініціаторами проведення заходу.

До участі у заході запрошують лідерів бізнес-асоціацій та підприємців-роботодавців Черкаської області, депутатів місцевих рад та обласної ради, депутатів ВРУ та помічників народних депутатів, ЗМІ.

Тема: обговорення проекту постанови КМУ "Деякі питання реалізації статті 259 Кодексу законів про працю України та статті 34 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", яку розробила Держпраці на виконання Закону № 1774-VIII. Ним передбачена легалізація відносин у сфері зайнятості та оплати праці, шляхом делегування органам місцевого самоврядування повноважень у сфері контролю за додержанням законодавства про працю та зайнятість населення, а також накладання штрафів за його порушення.

«Виглядає він доволі зловмисно: інспекторам праці надали величезні повноваження, а представникам органів місцевого самоврядування видадуть посвідчення інспекторів праці.

Поки що це проект в стадії обговорення. На круглому столі маємо прийняти резолюцію з зауваженнями та пропозиціями і направити до КМУ», - зазначає Голова ЧМПО ЧОП «Солідарність» Ольга Ракова.

Круглий стіл відбудеться в Черкаській торгово-промисловій палаті, II поверх, актова зала. Початок об 11-00.