ПОРТАЛ
23 січня 2017, 18:56

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Юні таланти отримали нагороди за малюнки на споживчу тематику

У ДП «Черкасистандартметрологія» відбулася урочиста церемонія нагородження переможців виставки-конкурсу дитячого малюнка “Я хочу жити в якісному світі”.

З майже сотні робіт Регіональне конкурсне журі відібрало кращі 27. Обирали за трьома віковими категоріями – від наймолодших і до найстарших школярів та трьома номінаціями: „Я пізнаю якісну продукцію", „Ми – архітектори якісного світу” і „Кращий плакат на споживчу тематику”. Таким чином було визначено 9 переможців, що посіли 1-ші місця та решта призерів, що посіли 2-гу та 3-тю сходинку.

Слід зауважити, що до участі в конкурсі свої роботи надали діти з Черкаського, Чигиринського, Звенигородського, Драбівського, Тальнівського районів та м. Черкаси.

Переможці та призери отримали від ДП «Черкасистандартметрологія» гарні подарунки – художні фарби, олівці, папір для малювання, пензлики та солодощі. Також організатори запросили дітей на святковий обід та солодкий стіл.

Як розповів директор ДП «Черкасистандартметрологія» Михайло Чорнопищук, з 2004 року підприємство, яке він очолює, здійснює організаційно - технічне та інформаційне забезпечення проведення виставки-конкурсу у Черкаській області. На жаль, за підсумками 2016 року, конкурс не проводили на державному рівні, тож багато з областей відмовилися і від його проведення на регіональному етапі.

- На Черкащині ми вирішили продовжити традицію попередніх років і все-таки провести конкурс власними силами. Адже щороку така подія об’єднує учнівську молодь та змушує замислитися над важливими проблемами якості та свідомого споживання. Це наш невеликий вклад у виховання молодого покоління і найкращою нагородою для нас є дитячі посмішки та творчі роботи, які заслуговують бути відзначеними, - зауважив керівник ДП «Черкасистандартметрологія».

Для дітлахів цей день став справжнім святом та нагородою за їх старання та творчу працю. Про це подбали організатори, створивши дружню атмосферу та підготувавши цікаву програму.