ПОРТАЛ
24 січня 2017, 18:36

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

ТОВ «Кищенці» створює робочі місця на Маньківщині

Нещодавно, фахівцями Маньківського районного центру зайнятості проведено презентацію роботодавця на підприємстві ТОВ «Кищенці» для 38 безробітних осіб.

ТОВ «Кищенці» створює робочі місця на Маньківщині

Нині ТОВ «Кищенці» займається тваринництвом, рослинництвом, вирощуванням зернових та технічних культур. У своєму володінні має великі площі під овочеві культури та орендує значні земельні ділянки в Маньківському та Жашківському районах.

Фінансовий директор підприємства Іван Іжко та керівник овочевої бригади громадянин Нідерландів Венсель Янсен ознайомили присутніх з історією виникнення підприємства. Окрему увагу вони зосередили на умовах та графіку роботи, рівні заробітної плати, охарактеризували вакансії, які необхідно найближчим часом укомплектувати.

«На цей час на підприємстві працює майже 400 працівників та стільки ж під час сезонних робіт. Для виробничого процесу застосовується найсучасніше агротехнічне обладнання. Тому вже сьогодні ми готові укомплектувати вільну вакансію підсобного робітника з виконання робіт по фасуванню та пакуванню овочевої продукції», - наголосив Іван Іжко.

Пошукачі роботи зацікавилися пропозицією роботодавця та виявили бажання поспілкуватися з ним індивідуально. На даний час 5 осіб вже працевлаштувались і працюють на підприємстві, повідомили у Маньківський РЦЗ.


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський