ПОРТАЛ
26 січня 2017, 17:32

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

У трьох ОТГ Черкащини призначили вибори

У Степанецькій, Селищенській та Ротмистрівській територіальних громадах області на 30 квітня призначили перші вибори сільських голів ОТГ. Відповідну постанову затвердила Центральна виборча комісія, інформують у Черкаській ОДА.

 У трьох ОТГ Черкащини призначили вибори

Початок виборчого процесу у цих громадах розпочнеться за 50 днів до виборів – 11 березня. Зауважимо, звернення із відповідними супровідними листами про призначення виборів надійшло від Черкаської ОДА. Цьому передувала тривала підготовча робота як в майбутніх громадах-об’єднавцях, так і в облдержадміністрації.

Нагадаємо, до складу Степанецької сільської ОТГ Канівського району входить 17 населених пунктів (село Степанці, Пилява, селище Степанецьке, Беркозівка, Лізки, Горобіївка, Буда-Горобіївська, Копіювата, селище Копіювате, Мартинівка, Дарівка, Ключники, Павлівка, Новоукраїнка, Полствин, Малий Ржавець та Попівка). До Селищенської сільської громади Корсунь-Шевченківського району – 4 села (Селище, Гута-Селицька, Тараща та Сухини). Ротмистрівської сільської ОТГ, що на Смілянщині, – 5 населених пунктів (Ротмістрівка, Вовківка, Ковалиха Куцівка та Мельниківка.