ПОРТАЛ
1 лютого 2017, 19:27

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно інспекторів Черкасирибоохорони

31 січня прокуратурою області завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно двох працівників Черкасирибоохорони та комерційного директора одного із підприємств області, які обвинувачуються у вимаганні та одержанні 23.11.2016 неправомірної вигоди в розмірі 5 тис. дол. США.

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно інспекторів Черкасирибоохорони

Така винагорода пропонувалася за повернення інспекторами знарядь лову, не притягнення до адміністративної відповідальності та у подальшому забезпеченні безперешкодного вилову останніми риби на території Кременчуцького водосховища, в межах річки Дніпро, на території Черкаської області.

Слідством дії правоохоронців кваліфіковано за ч. 1 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем), ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України, а їх пособника - за ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 368 (пособництво в одержанні службовою особою неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна, повідомили у прес-службі прокуратури Черкаської області.