ПОРТАЛ
20 лютого 2017, 17:36

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Переможці конкурсу «Черкаська якість»: ПАТ „Ватутінський комбінат вогнетривів”

Портал «Діловий регіон» спільно з ДП «Черкасистандартметрологія» реалізує інформаційний проект, спрямований на популяризацію продукції місцевих виробників.

Пропонуємо детальніше ознайомитися з переможцями конкурсу «Черкаська якість-2016» та їх продукцією. Нагадаємо, що обласна конкурсна комісія, оцінивши представлену виробниками продукцію та послуги, визначила 9 переможців конкурсу.

Публічне акціонерне товариство „Ватутінський комбінат вогнетривів” (м. Ватутіне)

ПАТ „Ватутінський комбінат вогнетривів” - одне з провідних підприємств України, яке спеціалізується по видобутку і переробці вторинних каолінів на шамот. Каолінові родовища комбінату не мають аналогів в Україні, внаслідок чого виготовлена продукція є унікальною по своєму хімічному складу та користується високим попитом.

Успішна робота на сучасному ринку досягається комбінатом при гарантіях високого рівня якості продукції за рахунок удосконалення технології та впровадження відповідного обладнання. На підприємстві діє сертифікована система управління якістю на відповідність вимогам міжнародного стандарту ISO 9001:2008.

Комбінат гарантує високу якість продукції, стабільність поставок, що цінують як вітчизняні споживачі, так і закордонні.

Інформація про продукцію, що брала участь у конкурсі

Каолін кальцинований вогнетривкий

Продукція отримується шляхом обпалювання каоліну в обертових печах. Основною її властивістю є висока вогнетривкість. Продукція екологічно та радіаційно безпечна і використовується для виробництва вогнетривів та вогнетривких бетонів.

Більше про конкурс у сюжеті «Черкаська якість».


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський