ПОРТАЛ
20 березня 2017, 11:35

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаські підприємці тепер знають, як готуватися до перевірок Держпраці

Про свіжі тренди перевірок Держпраці та новації в законі про оплату праці йшлося під час семінару-практикуму «Вдосконалюємо роботу з оплати найманих працівників: нове в трудовому праві — 2017 рік» в Черкаській ТПП.

Черкаські підприємці тепер знають, як готуватися до перевірок Держпраці

Мораторій на перевірки підприємців не стосується Держапраці. Тому учасників семінару цікавило, як підготуватися до них і правильно оформити документи.

«Всі чекають нового Трудового кодексу, але поки що немає ні рішень, ні коментарів. Водночас зміни до трудового законодавства ухвалюють, відбуваються перевірки. Підприємствам, кадровикам зараз дуже складно, оскільки треба не лише стежити за новаціями, але й правильно їх трактувати та узгоджувати з чинним законодавством. Їм на допомогу ми й організували такий консультативний практичний захід», – розповів порталу «Діловий регіон» президент Черкаської торгово-промислової палати Сергій Першин.

Підприємства Черкащини жваво відгукнулися на запрошення. Участь у семінарі взяли близько 70 осіб.

«Ми в інтернеті, у спецвиданнях знаходимо інформацію про зміни в законах. Але хочеться почути з перших вуст, щоб роз’яснили застосування цих норм. Тому приїжджаємо на такі заходи Черкаської торгово-промислової палати. Ольга Миколаївна дуже компетентно і доступно розказує», – відзначила головний економіст ТОВ «Корсунь-Шевченківська швейна фабрика» Лідія Решетняк.

З питань трудового законодавства традиційно консультує черкаських підприємців Ольга Хоменко, яка тривалий час працювала в Територіальній державній інспекції з питань праці в області, а нині очолює Фонд інвалідів Черкаської області.

Черкаська торгово-промислова палата планує й надалі проводити актуальні навчальні заходи для підприємців. Найближчий за участі експертів Google «Відкрийте можливості Інтернету для свого бізнесу» відбудеться 3 квітня.