ПОРТАЛ
29 березня 2017, 18:39

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Для зведення Льодового палацу у Черкасах потрібно 120 мільйонів

Проектно-кошторисну документацію на будівництво Льодового Палацу у Черкасах погодили міські посадовці. Об’єкт планують звести у мікрорайоні «Митниця» на розі вулиць Б.Хмельницького та Героїв Дніпра.

Для зведення Льодового палацу у Черкасах потрібно 120 мільйонів

Майбутній спортивний об’єкт, який спеціалізуватиметься на грі в хокей, фігурних танцях та масовому катанні на крижаній арені населення, матиме, орієнтовно, два поверхи, заввишки загалом – 17,5 метрів. Він буде розрахований на майже 700 глядачів.

Директор департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради Артур Савін розповів, що проект, який розробляли фахівці товариства «Інститут Харківпроект», був погоджений на розширеній містобудівній та архітектурній раді. А також – отримав позитивні висновки у спортивної громади Черкас. Орієнтовна вартість будівництва сягатиме майже 120 мільйонів гривень, зазначають у мерії.

За словами, заступника міського голови Сергія Гури зазначений проект варто подати до Уряду для отримання співфінансування з державного бюджету. При зведенні такого соціально-важливого об’єкту місто може сподіватись на покриття державою значної частини його вартості.