ПОРТАЛ
18 квітня 2017, 12:26

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Систему служб цивільного захисту оновлять на Черкащині

Механізм функціонування спеціалізованих служб цивільного захисту області оновлять. Оновлення системи їхнього функціонування зумовлене змінами законодавчої та нормативно-правової бази.

Систему служб цивільного захисту оновлять на Черкащині

На Черкащині оновлять та удосконалять механізм функціонування спеціалізованих служб цивільного захисту. Це обговорили під час робочої наради в Черкаській облдержадміністрації, повідомляє офіційний сайт установи.

Про спеціалізовану службу енергетики, захисту сільськогосподарських тварин та рослин, інженерну спеціалізовану службу, спеціалізовану службу матеріального забезпечення та інші повідомив начальник відділу планування заходів цивільного захисту, оповіщення та зв’язку управління цивільного захисту обласної адміністрації Василь Науменко.

Служби цивільного захисту створені для проведення спеціальних робіт та забезпечення заходів цивільного захисту. Оновлення функціонування пов’язане зі зміною Єдиної державної системи цивільного захисту, територіальних та функціональних підсистем. У зв’язку з реструктуризацією центральних органів виконавчої влади до чинного розпорядження про спеціалізовані служби внесуть відповідні зміни.