ПОРТАЛ
26 серпня 2015, 12:31

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Комунальники завершили ремонт колектора у центрі міста

Колектор на вул. Гоголя – вул. Богдана Хмельницького успішно відремонтовано. Ще на минулому тижні комунальники провели тестовий запуск мережі, а нині колектор вже працює у штатному режимі, - інформують у прес-службі КП «Черкасиводоканал».

Комунальники завершили ремонт колектора у центрі міста

Майже місяць у режимі нон-стоп працівники «Водоканалу» витратили на ліквідацію наслідків масштабної аварії на головному самопливному колекторі міста та його ремонт. Методом санації було замінено близько 60 м пошкоджених газовою корозією труб, а також встановлено новий оглядовий колодязь. Наразі проводять благоустрій місць проведення робіт.

– Основні роботи – монтаж труб та бетонування точок приєднання – було завершено ще 14 серпня. Минулого ж понеділка мережу випробували та запустили у роботу, частково розпочали засипати місце розкопки, – розповідає т.в.о. головного інженера водного підприємства Василь Заїка. – Майже повністю відновлено рух транспортних засобів по вул. Гоголя, Богдана Хмельницького та вул. Піонерська. Наразі огороджено лише місця проведення робіт, що не заважають руху машин.