ПОРТАЛ
28 жовтня 2014, 17:55

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Управлінці мають шанс пройти стажування з енергоефективності у США

Управлінці мають шанс пройти стажування з енергоефективності у США

Координатори SABIT проводять відбір кандидатів для участі у спеціальній програмі ділових стажувань у США «Енергоефективність в будівництві». Поїздка триватиме 24 січня - 14 лютого 2015 р.

Загальні цілі програми включають в себе обмін інформацією та встановлення ділових контактів, які сприяють створенню і розвитку підприємств в галузі енергоефективності в будівництві. Групове тритижневого стажування почнеться з теоретичних бізнес-занять по бізнесу, потім відбудеться практичне і теоретичне навчання, візити до американських компаній, асоціацій та урядових організацій, - інформують у Черкаській ТПП.

Кандидати, які подають заявки на участь у стажуванні «Енергоефективність в будівництві», повинні займати посаду зі значним рівнем відповідальності і мати, щонайменше, 3 роки досвіду керівної роботи.

Відбір кандидатів на участь в програмі проводить Міністерство торгівлі США, виходячи з рівня освіти, професійних досягнень і досвіду роботи в галузі енергоефективності у будівництві. Остаточне рішення щодо складу навчальної групи приймає Програма «САБІТ» у Вашингтоні.

Знання англійської мови корисно, але необов'язково - «САБІТ» забезпечить заняття синхронним перекладом на російську мову. Відібраним кандидатам до початку стажування буде корисно скласти невеликий бізнес-план можливих напрямків розвитку послуг компанії.

Учасникам програми Уряд США оплатить переліт з Києва до США і назад, проживання, програму навчальних занять, послуги перекладачів в робочі години, медичну страховку на випадок термінової потреби і суму в розмірі 400 доларів США на непередбачені витрати на весь період стажування.

Візовий збір, витрати, пов'язані з отриманням візи в США і перебуванням в Києві, оплату харчування під час стажування учасники забезпечують самі.

Додаткова інформація та контакти: Київ, вул. Ігоря Сікорського, 4. Тел: 044 521 5222, 095 274 02 15, факс 044 521 5430. Адреса електронної пошти: [email protected] Наталія Шкнєєва SABIT Program Coordinator.