ПОРТАЛ
9 квітня 2013, 15:03

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

ТОП-5 найбільших платників митних податків Черкащини

<div class="dr_in_to_news"></div> ТОП-5 найбільших платників митних податків Черкащини

ТОП-5 найбільших платників митних податків Черкащини визначив портал «Діловий регіон» за матеріалами Черкаської митниці про підсумки роботи протягом 3 місяців 2013 року. Зважаючи на регіональну специфіку, серед суб’єктів зовнішньо економічної діяльності лідерські позиції здобули підприємства та компанії пов’язані з сільськогосподарським виробництвом. Серед них:

1. ТОВ «Сингента».

2. ТОВ «ЛНЗ».

3. ТОВ «Агроскоп Україна».

4. ПрАТ «Агріматко Україна».

5. ТОВ «Катеринопільський елеватор».

ТОВ «Сингента» - одна з провідних компаній, що пропонує для реалізації засоби захисту рослин, насіння польових та овочевих культур. Сучасні технології спрямовані на збільшення врожайності сільськогосподарських культур та захист навколишнього середовища.

ТОВ «ЛНЗ» - група компаній «ЛНЗ» об’єднує в своєму складі ряд підприємств різних напрямків діяльності, куди входить: сільськогосподарське виробництво, зберігання та реалізація зернових, виробництво та реалізація посівного матеріалу та засобів захисту рослин.

ТОВ «Агроскоп Україна» - один з провідних імпортерів та дистриб’юторів засобів захисту рослин, насіння та систем живлення рослин, мікродобрив та стимуляторів росту.

ПрАТ «Агріматко Україна» - провідний постачальник продукції світових виробників в галузі сільського господарства. Компанія пропонує для реалізації техніку, запчастини і комплектуючі, насіння польових та овочевих культур, засоби захисту рослин, добрива та ветеринарні препарати, системи крапельного зрошення.

ТОВ «Катеринопільський елеватор» - напрямок діяльності підприємства – зберігання зернових і бобових культур, а також виробництво кормів для птахівницьких підприємств холдингу МХП. Підприємство має розвинену інфраструктуру для приймання, очищення, сушіння, зберігання та відвантаження зернових культур.

Загалом за звітний період до державного бюджету України Черкаською митницею у І кварталі перераховано 270 млн. 032,4 тис.грн., - повідомила порталу «Діловий регіон» інспектор зі зв'язків із громадськістю Черкаської митниці Ксенія Брагіда

Обсяги оподаткованого імпорту у порівнянні з аналогічним періодом минулого року за ваговими показниками зменшилися на 57,4%, але за вартісними показниками – збільшилися на 4,5%.