ПОРТАЛ
18 березня 2015, 11:05

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Підприємців закликали готувати бізнес-проекти під європейські інвестиції

Черкаські підприємці мають реальні шанси отримати кошти від європейських інвесторів для реалізації своїх проектів, переконаний голова Черкаського обласного об’єднання організацій роботодавців Борис Райков. Про це він повідомив порталу «Діловий регіон» після участі в Міжнародному форумі «Україна завтра», що відбувся у Відні (Австрія).

<div class="dr_in_to_news"></div> Підприємців закликали готувати бізнес-проекти під європейські інвестиції

Захід став першим кроком на шляху до підготовки плану модернізації України, що передбачає рекомендації з проведення реформ та розвитку економіки. Зокрема, передбачається залучення близько 300 млрд. дол. інвестицій. Така сума, за попередньою оцінкою, потрібна для повної якісної реконструкції сучасної економіки.

«Важливо, що ці гроші підуть у конкретні бізнес-проекти, що зразу покаже їх ефективність. Тому необхідно готувати їх заздалегідь» , – наголосив Борис Райков під час зустрічі з роботодавцями Черкащини.

За словами Бориса Райкова, кошти можуть бути вкладені на різних умовах, головне – запропонувати варіанти.

Також учасники розширеного засідання правління Черкаського обласного об’єднання організацій роботодавців обговорили проведення засідання Територіальної тристоронньої соціально-економічної ради 24 березня 215 року в Черкасах.