ПОРТАЛ
8 грудня 2016, 19:17

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

На Черкащині введено обмеження руху транспорту дорогами загального користування

У зв’язку з погіршенням погодних умов, з 17 години 8 грудня Службою автомобільних доріг у Черкаській області прийнято рішення про обмеження руху пасажирського, великовагового та великогабаритного автомобільного транспорту на всіх автомобільних дорогах загального користування у Черкаській області.

На Черкащині введено обмеження руху транспорту дорогами загального користування

Такі заходи зумовило різке погіршення погодних умов – випадання дощу за мінусової температури повітря.

Обмеження діє на всіх автомобільних дорогах загального користування Черкаської області до закінчення несприятливих погодних умов, зазначають у прес-службі САД області.

За прогнозами синоптиків, в найближчі три доби по області очікується значне коливання температури, сильні опади у вигляді мокрого снігу та дощу зі значними поривами вітру, що призводить до утворення ожеледиці на автомобільних дорогах.

Для забезпечення проїзду автошляхами області, дорожніми підрозділами Служби автомобільних доріг у Черкаській області наразі вживаються всі необхідні заходи по обробці дорожнього покриття протиожеледними матеріалами та піщано-соляною сумішшю.

Служба автомобільних доріг у Черкаській області просить водіїв для тимчасової зупинки скористатися майданчиками для стоянки автомобілів вздовж автомобільних доріг, а також біля об’єктів сервісу.