ПОРТАЛ
11 лютого 2017, 19:22

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаський бізнес-коледж проведе 2 безкоштовних ІТ-курси для черкащан

Черкащани мають змогу вдосконалити свою ІТ-підготовку безкоштовно

Черкаський бізнес-коледж проведе 2 безкоштовних ІТ-курси для черкащан

- Нашою тісною співпрацею із ІТ-компаніями ми спростували поширений міф, що бізнес сьогодні не готовий допомагати вишам, а потенційні майбутні роботодавці не прагнуть долучатись до освіти молодих кадрів, - переконаний директор коледжу Олег Куклін.

За його словами, уже 9 лютого на базі Черкаського державного бізнес-коледжу стартує безкоштовний курс Technology Nation від BrainBasket. Це курс з основ програмування, що дозволяє всім бажаючим отримати ІТ-освіту світового рівня та вивчити основи найбільш популярних мов програмування – і у підсумку отримати гарний базис для подальшого навчання та працевлаштування в IТ-сфері.

Курс впроваджує некомерційний фонд BrainBasket, що поширює ІТ-освіту в Україні. Зареєструватись на участь в проекті усі охочі черкащани можуть тут.

Також, Черкаський державний бізнес-коледж запускає потужні профорієнтаційні курси із партнером - Черкаським ІТ-кластером. Заняття відбуватимуться двічі на місяць, за участю 12 ІТ-компаній Черкас. У рамках тісної співпраці із ІТ-компаніями, ЧДБК отримав від фонду BrainBasket та ІТ-кластеру меблі та комп’ютерну техніку для укомплектування у ЧДБК 2 комп’ютерних аудиторій. І уже 15 лютого відбудеться відкрита лекція, на якій фахівці ІТ бізнесу розкажуть, як саме правильно увійти у ІТ-сферу.