ПОРТАЛ
21 березня 2017, 08:46

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

До весняно-польових робіт для роботодавців підготували агрофахівців

Понад чотири сотні безробітних області пройшли навчання на замовлення роботодавців-сільгоспвиробників. Про організацію занять подбали у Черкаській службі зайнятості

До весняно-польових робіт для роботодавців підготували агрофахівців

Враховуючи сезонний попит, служба зайнятості заздалегідь подбала про затребуваний на період весняної посівної персонал. Цього разу готували фахівців, яких залучають до робіт з підвищеною небезпекою та використанням хімічних речовин.

Протягом лютого – початку березня Городищенським, Драбівським, Катеринопільським, Корсунь-Шевченківським, Лисянським, Маньківським, Монастирищенським, Христинівським районними, а також Канівським та Смілянським міськрайонними центрами зайнятості для 402 безробітних було організоване спеціальне навчання на курсах цільового призначення.

Навчальну програму «Безпека праці при транспортуванні, зберіганні, застосуванні та торгівлі пестицидами і агрохімікатами» опановували на базі ДПТНЗ «Черкаський навчальний центр Мінагропроду» та ДНЗ «Канівське вище професійне училище».

У Черкаському центрі зайнятості зазначають, що роботодавці охоче співпрацюють зі службою зайнятості та готові працевлаштовувати безробітних після профнавчання.


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський