ПОРТАЛ
15 лютого 2017, 10:28

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Найпроблемніші перевізники у Корсуні, Городищі та Черкасах

В області напрацьовують чітку схему дій щодо протидії нелегальним перевізникам. Ці заходи передбачені у межах відповідної дорожньої карти, говорить заступник очільника області Костянтин Омаргалієв.

Найпроблемніші перевізники у Корсуні, Городищі та Черкасах

– Зараз напрацьовуємо чітке бачення тих дій, які, спільно з профільними структурами, вживатимемо у напрямку протидії нелегальним перевізникам, – зауважує посадовець. – Разом маємо спрацювати на результат, який зможемо побачити вже за кілька місяців. Нині Черкащина – 12 у рейтингу з-поміж усіх областей України у напрямку протидії нелегальним перевезенням. Тому треба тільки нарощувати темп. Зараз найбільш проблемною лишається ситуація з перевізниками саме в Корсуні, Городищі, Черкасах та Звенигородці. Тож сюди маємо спрямувати наші зусилля.

До розробки дорожньої карти, окрім профільного управління ОДА, залучали ще й Нацполіцію, управління Укртрансбезпеки, ГУ ДФС та управління Держпраці. У подальшому саме представники цих структур братимуть участь у проведенні перевірок з виявлення та встановлення факту незаконності здійснюваних на Черкащині перевезень, зазначають у Черкаській ОДА.

Відзначимо, за місяць дії дорожньої карти перевірили 46 транспортних засобів. Як повідомляють в управлінні Укртрансбезпеки у Черкаській області, в усіх них виявили порушення. Із накладених понад 6 тисяч гривень штрафів перевізники вже сплатили більше 3 тисяч.