ПОРТАЛ
15 березня 2017, 18:23

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Як створювати успішні стартапи, навчали черкаських студентів

Студенти Черкаського державного бізнес-коледжу зустрілися із представником компанії «вартістю» 1,5 мільярда доларів, аби дізнатись про вдалі стартапи, які готові підтримати найбагатші люди світу.

Як створювати успішні стартапи, навчали черкаських студентів

У ЧДБК відбулася сьома відкрита англомовна лекція «Building a mission-driven start-up – Transferwise case study», яку студентам коледжу прочитав керівник департаменту програмного забезпечення естонського офісу міжнародної компанії TransferWise Алвар Лумберг.

Представник компанії, яку оцінюють у 1,5 мільярда доларів, розповів про процес виникнення стартапів та особливості їх переростання у повноцінний бізнес.

Зробив він це на прикладі TransferWise, яка всього за 6 років отримала визнання на світовому ринку та значне фінансування від відомих інвесторів та європейських венчурних фондів. Компанію було створено як конкурента банків. Вона пропонувала послуги з переказу коштів та міжнародних платежів із меншою комісією за сам переказ та конвертацію валюти.

На стадії стартапу у компанію інвестував кошти відомий британський мільярдер Річард Бренсон. Сьогодні офіси компанії розташовані у Європі та США – і там працюють колишні випускники Черкаського державного бізнес-коледжу.

Із директором коледжу Олегом Кукліним керівник департаменту TransferWise Алвар Лумберг обговорив також можливості стажування студентів ЧДБК у Талліннському офісі компанії.


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський