ПОРТАЛ
11 квітня 2017, 09:46

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаси проводять перший в Україні експо-фест

18-20 травня у м. Черкаси на території аеропорту відбудеться AGROSHOW UKRAINE 2017 – перший експо-фест в Україні. Це один з найбільших заходів агропромислової галузі в Східній Європі.

<b>Черкаси проводять перший в Україні експо-фест</b>

Експо-фест це - сучасний виставковий формат open-air, який поєднує в собі комерційну, освітню та розважальну платформи. Це єдиний захід з новітнім підходом до його проведення.

Цілі проведення AGROSHOW UKRAINE 2017

- Створити універсальну площадку для комунікації виробника і споживача в форматі B2B

- Показати відвідувачам заходу повний спектр аграрно-промислового комплексу

- Сприяти підвищенню рівня сільськогосподарського виробництва в Україні

- Сприяти залученню іноземних інвестицій

- Розширити географію виставкових заходів

AGROSHOW UKRAINE 2017 орієнтований як на лідерів агропромислового ринку, так і на нових гравців та амбіційних стартаперів. Всі учасники матимуть змогу вигідно представити свій продукт завдяки унікальним рекламним можливостям.

Глобальною метою проведення експо-фесту організатори бачать втілення в життя нових ідей та впровадження світового досвіду для створення комфортних умов для ведення бізнесу.

«Всі звикли до примітивної реклами. Банери, промо-ролики, рекламні проспекти стають непомітними для вимогливого клієнта, тому експо-фест дає змогу показати компанію по-новому: всі запам’ятають учасника параду техніки на феєричному відкритті заходу чи переможця змагань сільськогосподарської техніки. Впевнена, що після шоу мийки трактора його придбають прямо з виставкового стенду, а показати шоу дронів матимуть бажання представники головних ЗМІ країни», – розповіла порталу «Діловий регіон» co-founder проекту Ірина Ващенко.

AGROSHOW UKRAINE 2017 буде представлений наступними тематичними розділами: сільгосптехніка та обладнання, рослинництво та агрохімія, тваринництво, біоенергетика, сучасні енерго- та біотехнології, агроекономіка та управління, інформаційні технології та агросервіс, траспорт, логістика та ін.

Під час експо-фесту буде діяти фестиваль інновацій. Він проводиться для того, щоб представники сільськогосподарської галузі дізнались про кращі інноваційні рішення в аграрній техніці і обладнанні, а підприємства мали стимул впроваджувати їх.

Нетворкінг – це необхідність успішного бізнесу. Вся територія буде обладнана та насичена місцями для спілкування та нових знайомств – починаючи від виставкових стендів, закінчуючи кава-поінтами та окремою зоною для нетворкінгу.

Найочікуванішою подією на AGROSHOW UKRAINE 2017 стане «Лабораторія агромаркетингу». Маркетологи зі світовим ім’ям поділяться з учасниками секретами правильного ведення бізнесу, розкажуть про те, як створити бренд українського продукту і вивести бізнес на новий рівень.

Розважатиме протягом 3 днів відвідувачів насичена тематична шоу-програма. На території AGROSHOW UKRAINE 2017 відбудеться ПоросяФест – забіги поросят, DroneExpoShow – виступ танцюючих в небі дронів, TractorWash Girls – шоу мийки тракторів, Agrimotor Challenge – перегони та змагання між тракторами, долання смуги перешкод, Horse-Raise – майстер класи кінного клубу, БарбекюФест та багато іншого.

На AGROSHOW UKRAINE 2017 також будуть відбуватися освітні заходи різного формату: конференції, форуми, презентації, семінари та новітній формат 15х4.