ПОРТАЛ
12 квітня 2017, 11:16

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Першу партію автомобілів для Міноборони передав черкаський «Богдан»

Українські військові та лікарі їздитимуть на авто від черкаського виробника. Вони транспортуватимуть поранених і хворих від медичних підрозділів військових частин до госпіталів.

Першу партію автомобілів для Міноборони передав черкаський «Богдан»

На автомобільному заводі «Богдан» представникам Міністерства оборони України передали 10 перших санітарних автомобілів «Богдан-2251», повідомляє «Інфоміст». За контрактом цього року мають виготовити усього 100 подібних автомобілів.

Автомобіль розроблено для роботи в тяжких дорожніх умовах. Він має посилену підвіску, повнопривідний. Вартість не розголошують, як і потреби у кількості таких автівок.

Призначення санітарних автомобілів – перевозити поранених від медичних військових частин до госпіталів. В автівці можна перевозити до 8 легкопоранених сидячи або четверо тяжко поранених лежачи.

Гарантія на авто стандартна – 3 роки або 100 тисяч км. Новий санітарний автомобіль вже випробували у Донецькій та Луганській областях.

Корпорація “Богдан” бере участь у 12 програмах МОУ, створюючи військовий продукт. Окрім того, бере участь у постачанні вантажних автомобілів. На сьогодні вже поставлено 129 одиниць.


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський