ПОРТАЛ
28 вересня 2015, 16:34

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Переможці конкурсу «Черкаська якість»: ПрАТ «Миронівська птахофабрика»

Портал «Діловий регіон» спільно з ДП «Черкасистандартметрологія» реалізує інформаційний проект, спрямований на популяризацію продукції місцевих виробників.

Пропонуємо детальніше ознайомитися з переможцями конкурсу «Черкаська якість» та їх продукцією. Нагадаємо, що цього року обласна конкурсна комісія, оцінивши представлену виробниками продукцію та послуги, визначила 12 переможців та 4 лауреатів конкурсу.

ПрАТ «Миронівська птахофабрика»

Приватне акціонерне товариство “Миронівська птахофабрика” (Канівський район, с. Степанці) входить до складу Групи підприємств ПАТ «Миронівський хлібопродукт» та є лідером серед виробників продукції бренду «Наша Ряба».

На базі передових новітніх технологій у галузі птахівництва та м'ясопереробки, птахофабрика виробляє продукцію в асортименті, який нараховує близько 50 найменувань.

На підприємстві діє сертифікована інтегрована система управління якістю та безпечністю харчових продуктів.

Інформація про продукцію, що брала участь у конкурсі

Тушка курчати-бройлера, напівфабрикат охолоджений, упакований у середовищі захисних газів

Продукція не втрачає свої поживні властивості завдяки збереженій свіжості, смаковим якостям і привабливій ергономічній вакуум-упаковці.

Прийнятне співвідношення ціна-якість та постійна наявність продукції у мережі фірмових магазинів «Наша Ряба», яка налічує близько 2 500 павільйонів, забезпечує її незмінний попит серед споживачів.