ПОРТАЛ
5 грудня 2016, 15:47

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Служба зайнятості працевлаштувала майже 200 фахівців на успішні агропідприємства регіону

Директор Черкаського обласного центру зайнятості Григорій Дендемарченко нещодавно провів робочі зустрічі з керівниками підприємств агропромислового комплексу регіону – гендиректором ТОВ «АгроРось» Петром Євичем та директором Департаменту садівництва і горіхоплідних культур ТОВ «Агропромислова компанія «Маїс» Олександром Самойленком.

Служба зайнятості працевлаштувала майже 200 фахівців на успішні агропідприємства регіону

Головною темою зустрічі було обговорення перспектив розвитку підприємств, подальші напрями співпраці, питання попиту і пропозиції робочої сили на ринку праці регіону, інформують у службі зайнятості.

Під час розмови з роботодавцями Григорій Дендемарченко зупинився на послугах служби зайнятості для роботодавців та впровадженні інноваційних підходів в діяльності центрів зайнятості. Також директор відзначив, що за останні три роки тісної співпраці з підприємствами, за направленням центру зайнятості, було працевлаштовано майже 200 безробітних.

Петро Євич під час ділової розмови підкреслив, що у зв’язку з нарощуванням виробничих потужностей, створенням сучасної свиноферми з європейськими технологіями та запуском сучасного зерносушильного комплексу американської фірми, потреба у нових кадрах зростає.

«Для нашої компанії важливо створити сильну команду професіоналів, основану на дружелюбності і прагненні до досягнення спільних цілей. Тому ми направляємо молодих співробітників на виробництво, щоб вони розібралися в тонкощах ведення бізнесу, а потім вже ставали менеджерами», - прокоментував генеральний директор.

«На цей час «Маїс» є еталоном агропромислового комплексу не тільки області, а всієї України. Компанія має у своєму розпорядженні не одну тисячу гектарів ріллі, на якій щороку вирощує понад 6 тисяч тонн гібридів кукурудзи. А ще — близько 2 тисяч тонн елітного насіння соняшнику, значну кількість насіння сої, гороху, ріпаку, озимої та ярої пшениці, ячменю, інших сільгоспкультур. У зв’язку з цим підприємство потребує: електромонтерів з ремонту та обслуговування електроустаткування, операторів виробничої дільниці та вантажників», - повідомив Олександр Самойленко.

Служба зайнятості Черкащини й надалі продовжуватиме співпрацю з роботодавцями у напрямку працевлаштування безробітних.