ПОРТАЛ
5 грудня 2016, 14:02

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

В області перейматимуть досвід фіскальної децентралізації Німеччини

Черкаська область має можливість скористатись кращим досвідом фіскальної децентралізації Німеччини. З 5 до 7 грудня в рамках українсько-німецької співпраці відбудеться візит проф. Георга Мільбрадта, екс-прем’єр-міністра Федеральної землі Саксонія, екс-міністра фінансів федеральної землі Саксонія, а тепер – консультанта проекту «Консультаційний фонд впровадження реформ», у Черкаси.

В області перейматимуть досвід фіскальної децентралізації Німеччини

Візит організований з метою підтримки реформи з децентралізації в Україні та сприяння досягненню відповідних цілей, передбачених Стратегією сталого розвитку, Програмою діяльності Кабміну, Коаліційною угодою Верховної Ради України VIII скликання та іншими національними і міжнародними зобов’язаннями, зазначають у прес-службі ОДА.

У програмі пана Мільбрадта – зустрічі з представниками обласної та міської влади. 5 грудня пан Мільбрадт проведе семінар у Черкаській ОДА для представників ОДА, облради, РДА, міських та селищних рад та ін. на тему «Успішна економічна політика – німецький досвід «соціальної ринкової економіки» та успішної децентралізації».

Також запланована лекція у Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького на тему «Соціальна ринкова економіка в Німеччині» та зустрічі з представниками неурядових громадських організацій і медіа.