ПОРТАЛ
7 грудня 2016, 20:24

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Як чистять дороги в районах перевірить заступник очільника області

Заступник голови облдержадміністрації Костянтин Омаргалієв особисто перевірить стан доріг у районах області, зокрема роботу відповідних служб у період негоди. Про це він заявив під час робочої наради в ОДА.

Як чистять дороги в районах перевірить заступник очільника області

Протягом кількох останніх діб для очистки доріг від снігу та ліквідації ожеледиці філії облавтодору задіяли десятки одиниць техніки, зокрема піскорозкидачі, навантажувальну техніку, автогрейдери, трактори. Особливу увагу приділили автодорогам державного значення. За останні кілька діб використали понад 40 тис. л бензину й дизпалива, близько 5 тис. т піщано-соляної і протиожеледної суміші. Очистили від снігу понад 2,2 тис. км шляхів, інформують у Черкаській ОДА.

Утім дороги місцевого значення потребують посиленого контролю. Наразі в районах та містах вирішують питання щодо залучення додаткової техніки й запасу паливно-мастильних і посипкових матеріалів.

– Відповідальними за стан доріг є і самі керівники районів області, – сказав під час наради Костянтин Омаргалієв. – Від цього залежить життєзабезпечення мешканців регіону. Маємо не допустити виникнення надзвичайних ситуацій. Водночас необхідно бути готовими при потребі оперативно відреагувати. Тому техніки, паливно-мастильних та інших матеріалів і засобів повинно бути вдосталь на місцях. Особисто перевірятиму, як спрацювали в районах та наскільки готові.