ПОРТАЛ
22 травня 2016, 11:51

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

На ремонт тротуарів на Митниці виділили 1,5 млн. грн.

У деяких дворах на Митниці почалися ремонти тротуарів. Про ремонт прибудинкових тротуарів УНН-Центр розповіла головний інженер КП СУБ “Митниця” Марія Бондаренко.

<b>На ремонт тротуарів на Митниці виділили 1,5 млн. грн. </b>

"У міському бюджеті на 2016 рік передбачено 1,5 млн грн для надання фінансової підтримки КП СУБ “Митниця” на виконання бюджетної програми реформування, розвитку та утримання житлово-комунального господарства в м.Черкаси. Тобто, нам виділили кошти для виконання робіт із облаштування покриттів із дрібнорозмірних фігурних елементів. Ми визначили 13 будинків, навколо яких будемо ремонтувати пішохідну зону, підписали договір з фірмою-виконавцем робіт. Це ПП “НВФ “Порив”. На даний час її працівники вже приступили до виконання робіт", - розповіла Марія Бондаренко.

Ремонтуватимуть тротуари за адресами: вул. Героїв Сталінграда, 4, 6, 8, 38, 40, 42, Гагаріна, 21, 51, 55, 93, 95, сержанта Смірнова, 6, та Героїв Дніпра, 17. Графік робіт також складений: з травня по липень включно, але Марія Бондаренко просить зважати, що погодні умови можуть завадити все зробити вчасно.

Зараз по вул. Героїв Сталінгарада, 4, 6, 8 вже почали демонтаж бетонних плит. За словами Марії Бондаренко, це "старі, биті плити".