Випробувальний центр ДП «Черкасистандартметрологія найближчим часом планує розширити сферу акредитації.
Як розповів директор цього держпідприємства Михайло Чорнопищук, йдеться про запровадження методу імуноферментного аналізу.
За його словами, це дозволить розширити можливості випробувального центру щодо проведення випробувань продукції на відповідність Державним гігієнічним правилам і нормам «Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах».
Загалом Випробувальний центр ДП «Черкасистандартметрологія пропонує виробникам широкий спектр досліджень харчової продукції та продовольчої сировини. Центр має Атестат акредитації міжнародного зразка визнаний Європейською корпорацією з акредитації та Міжнародною асоціацією з акредитації лабораторій, оснащений сучасним обладнанням, яке дає змогу визначати показники якості та безпеки інструментальними методами в прийнятні терміни.
Докладніше ознайомитися з переліком послуг, які пропонує Випробувальна лабораторія харчової продукції та продукції легкої промисловості можна
тут.