ПОРТАЛ
1 листопада 2016, 15:57

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Очільник області з нардепом проінспектували дорожні ремонти

Ремонтна кампанія автошляхів триває на Черкащині. Очільник області провів координаційну нараду з керівництвом дорожніх служб, а потому проінспектував перебіг ремонтів. Участь у виїзній нараді взяв також народний депутат України Сергій Рудик. Разом обговорили проблемні питання та шляхи їхнього вирішення.

Очільник області з нардепом проінспектували дорожні ремонти

Серед іншого, ремонтники й далі працюють на автодорозі Н-16 Золотоноша – Черкаси – Сміла – Умань. Ідеться про правий проїзд від Черкас до Сміли. Тут заплановано відремонтувати 7,8 км покриття. Як запевняє підрядник, усе йде за графіком із урахуванням погодних умов, інформують у прес-службі Черкаської ОДА.

– Цей ремонт став можливим завдяки співфінансуванню з місцевих бюджетів, – зауважує голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. – Тобто ми консолідували зусилля на різних рівнях. Одним із активних лобістів спрямування додаткових коштів на дороги області є наш нардеп Сергій Рудик. Найголовніша вимога, яку ми ставимо перед виконавцями, – якість ремонту. Конкретно про цю ділянку: нещодавно фахівці брали тут зразки асфальтобетону на дослідження. Вони відповідають вимогам ДСТУ.20161028_135914