ПОРТАЛ
16 грудня 2016, 10:29

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаська обласна служба зайнятості та обласна лікарня намітили нові шляхи співробітництва

Комунальний заклад „Черкаська обласна лікарня Черкаської обласної ради" є потужним багатопрофільним, лікувальним закладом, на який покладається виконання функції третинного рівня надання медичної допомоги населенню області.

Черкаська обласна служба зайнятості та обласна лікарня намітили нові шляхи співробітництва

Завдяки тісній багаторічній співпраці обласної лікарні з обласною службою зайнятості, медичний заклад укомплектовано 452 працівниками. Про це повідомив директор обласного центру зайнятості Григорій Дендемарченко під час робочої зустрічі головним лікарем КЗ Олександром Дудником.

Григорій Дендемарченко, спираючись на досвід співробітництва та враховуючи зміни, які відбуваються в економічному житті та на ринку праці регіону, запропонував розширити рамки співробітництва з лікувальним закладом і презентував інноваційні можливості служби зайнятості щодо підбору персоналу шляхом використання відео-резюме та нових он-лайн співбесід з роботодавцями.

«На базі лікарні сконцентровані практично всі види спеціалізованої медичної допомоги дорослому населенню – стаціонарна, консультативна амбулаторно-поліклінічна, виїзна планова, - зазначив Олександр Дудник. - Спеціалізована медична допомога надається не лише в стінах лікарні, а й при термінових викликах лікарів-консультантів у лікувальні заклади міст та районів області, де їм нерідко доводиться ставати до операційного столу. Щорічно фахівцями обласної лікарні здійснюється близько 3 000 виїздів до хворих, госпіталізованих до районних, міських лікарень та обласних медичних закладів».

Служба зайнятості Черкащини й надалі докладатиме максимум зусиль для продовження співпраці та вирішення кадрових потреб роботодавця.