ПОРТАЛ
17 грудня 2016, 17:56

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

В області відремонтували втричі більше доріг, ніж торік

Шляховики ліквідували 352 тисячі квадратних метрів ямковості на дорогах області та більше 115 тисяч квадратних метрів інших дефектів покриття. Таким чином з початку року, завдяки фінансуванню з державного та місцевих бюджетів, вдалося відремонтувати утричі більше автошляхів, ніж минулого, зауважує заступник голови – керівник апарату Черкаської ОДА Сергій Овчаренко.

В області відремонтували втричі більше доріг, ніж торік

Він додає, що загалом за 11 місяців профінансовано робіт на понад 175 мільйонів гривень. З них на поточний середній ремонт спрямовано 24 мільйони гривень. Для порівняння, минулого року на такі роботи фінансування взагалі не передбачалося.

– На сьогодні маємо виконані роботи з поточного середнього ремонту на двох ділянках автомобільної дороги Київ-Знам’янка, – розповідає Сергій Овчаренко. – З вересня працюємо над ремонтом правого проїзду автодороги Золотоноша – Черкаси – Сміла – Умань на ділянці від Черкас до села Білозір’я. Із понад семи кілометрів шляху, які потребують ремонту, залишилося відновити два кілометри. Неодноразово особисто виїжджав з перевіркою на наші дороги, де проходять ремонти. Оскільки маємо на меті зробити, насамперед, якісні та надійні дороги.

З огляду на заданий високий темп робіт, говорить посадовець, у 2017 році його намагатимуться утримати.

– Зараз працюємо над проектно-кошторисною документацією ремонту проблемних ділянок доріг Золотоноша – Черкаси – Сміла – Умань та Бориспіль – Дніпропетровськ – Запоріжжя, на влаштування майданчиків для роботи пересувних пунктів габаритно-вагового контролю, – підсумовує заступник очільника області. – Крім того, вже завершуємо виготовляти ПКД на поточний середній ремонт мосту через Дніпро.