ПОРТАЛ
16 грудня 2016, 19:08

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Держпідприємства Черкащини не погасили понад 3 млн грн боргів із зарплати

У Черкаській області підприємства державної та комунальної форм власності не погасили понад 3 млн грн боргів із зарплати до 1 грудня, як було обіцяно раніше. Про це в своєму дописі у "Facebook" повідомив голова Федерації профспілок у Черкаській області Петро Шевченко, передає кореспондент УНН-Центр.

Держпідприємства Черкащини не погасили понад 3 млн грн боргів із зарплати

"На жаль, зобов'язання держави та роботодавців − погасити борги перед людьми на підприємствах державної форми власності до 1 грудня − не виконані. Так, борги в сумі 3,3 млн грн на державних економічно активних підприємствах та 1,2 млн грн на комунальних підприємствах залишать черкаські родини працівників цих підприємств без подарунків від Святого Миколая.

Біля 2 млн грн на жовтневу зарплату працівникам Облавтодору перераховані державою, але в шести районних відділеннях Черкаського облавтодору будуть спрямовані на погашення інших зобов'язань, оскільки їхні рахунки заблоковані державною виконавчою службою.

Не визначена доля працівників Ватутінського хлібокомбінату. На його базі створено нове підприємство, яке виробляє та реалізує продукцію, але зареєстроване підприємство чомусь у Броварах, а не за місцем здійснення господарської діяльності. Місцева влада та контролюючі структури не в змозі впливати на ситуацію", − розповів Петро Шевченко.