ПОРТАЛ
2 січня 2017, 09:03

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Новий ЦНАП обслуговуватиме Білозірську тергромаду

Своїх перших клієнтів днями прийняли працівники Центру надання адміністративних послуг. Його 30 грудня відкрили у Білозірській територіальній громаді.

Новий ЦНАП обслуговуватиме Білозірську тергромаду

Відремонтували приміщення та облаштували робочі місця сучасною технікою коштом Державного фонду регіонального розвитку та завдяки співфінансуванню з бюджету громади. Загалом за проектом Держфонду використали понад 600 тисяч гривень. Ще 350 тисяч спрямувала ОТГ.

Нині в ЦНАПі надають 48 послуг. За словами ж голови Білозирської ОТГ Володимира Міцука, до кінця року громадяни зможуть отримувати до ста адміністративних послуг.

– Ми доклали максимум зусиль, аби і в нашій громаді запрацював сучасний, якісно облаштований ЦНАП, – говорить Володимир Міцук. – Відтепер всі громадяни не тільки нашої громади, а й з усієї Черкащини зможуть отримувати необхідні адміністративні та соціальні послуги. Надалі плануємо тільки покращувати якість наданих адмінпослуг.

Обслуговують громадян у ЦНАПі вісім адміністраторів. Земельні, військові, юридичні та паспортні питання розглядає державний реєстратор, який уже більше року працює в тергромаді.

Центр надання адмінпослуг такого рівня є не у кожному районному центрі області, наголошує заступник голови Черкаської ОДА Ярослав Березань.