ПОРТАЛ
16 січня 2017, 13:12

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Регіональному центру розвитку кооперативів призначили керівника

Комісія обласної ради визначила переможця на посаду директора комунального підприємства «Регіональний навчально-практичний центр розвитку багатофункціональних кооперативів Черкаської обласної ради». Ним став Олександр Годований, 1976 року народження.

<b>Регіональному центру розвитку кооперативів призначили керівника</b>

Переможець має економічну освіту. В минулому він заснував і працював чотирнадцять років директором ТОВ «Софія». Останнє місце роботи – менеджер ПАТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України».

Як інформують у обласній раді, загалом до участі у конкурсі було подано заяви від чотирьох осіб. Згідно з умовами всі претенденти попередньо подавали власні бізнес-пропозиції щодо перспектив діяльності і подальшого розвитку комунального підприємства, а на засіданні публічно захищали їх. Після ознайомлення з пропозиціями комісія прийняла схвальне рішення на користь Олександра Годованого.

Нагадаємо, що комунального підприємства «Регіональний навчально-практичний центр розвитку багатофункціональних кооперативів ЧОР» створене рішенням сесії обласної ради у грудні минулого року.