ПОРТАЛ
10 лютого 2017, 16:47

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Півсотні роботодавців міста отримали компенсацію ЄСВ за екс-безробітних

Одним з ефективних методів щодо стимулювання роботодавців до створення робочих місць є компенсація фактичних витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове соціальне страхування. Таке відшкодування надають за особу, яка була працевлаштована за сприянням служби зайнятості.

Півсотні роботодавців міста отримали компенсацію ЄСВ за екс-безробітних

Протягом 2016 року послугою скористалось 48 роботодавців м. Черкаси. Серед них ТОВ «Дестіна», ТОВ «Златой Пегас», ТОВ «Мокавто», ТОВ «Продмаш», ТОВ « Віва-Трейд», ТОВ «Дукат М», ТОВ «Бест-Трейд», ТОВ «Софт-центр», підприємці Кобзар, Рогульський, Захаревич, повідомили у Черкаському МЦЗ.

Також було започатковано співпрацю щодо підбору кваліфікованих кадрів з 13 новоствореними місцевими підприємствами: ТОВ «СБО», ТОВ «Компанія Інрост», ТОВ «Декоргруп», ТОВ «Укртех 2015», підприємцем Мірченко та іншими, які займаються різними видами діяльності.

Роботодавці звернулися до міського центру зайнятості для пошуку працівників. Їм також була надана консультація щодо можливості отримання компенсації ЄСВ та підібрані особи з числа безробітних. На даний час підприємці працевлаштували на новостворені робочі місця 92 безробітних.

«Роботодавцям ми надаємо широкий спектр послуг щодо підбору персоналу та виконуємо важливу соціальну функцію, допомагаючи людям. Ми завжди готові для співпраці», - відзначає директор міського центру зайнятості Оксана Щербак.