ПОРТАЛ
13 лютого 2017, 16:15

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Навчальний семінар з організації агропромислового виробництва провели в Умані

Днями на базі НКЦ «Інституту післядипломної освіти та дорадництва» Уманського національного університету садівництва з відбувся навчальний семінар «Організація агропромислового виробництва».

Навчальний семінар з організації агропромислового виробництва провели в Умані

Керівники та спеціалісти управлінь агропромислового розвитку обласної та районних державних адміністрацій підвищували свою кваліфікацію.

Крім навчального процесу учасники семінару також мали змогу ознайомитися з найсучаснішими технологіями вирощування овочів закритого ґрунту на базі Уманського тепличного комбінату, де експлуатуються найсучасніші теплиці європейського зразка, інформують в Управлінні агропромислового розвитку Черкаської ОДА.

Інноваційні конструкції таких теплиць дозволяють підвищити світловий потік більш ніж на 10% порівняно з теплицями попереднього покоління.

Складна комп’ютеризована система підтримки мікроклімату, енергозберігаюча технологія використання парникових газів та інші унікальні, новаторські рішення в теплицях дозволяють істотно підвищити не тільки врожайність, але і якість продукції, знизивши при цьому енерго- і трудовитрати.