ПОРТАЛ
17 лютого 2016, 20:17

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Третій міжнародний бізнес-форум відбудеться у Харкові

Спецпроект «Досвід регіонів»

На Третьому міжнародному бізнес-форумі, який відбудеться 7-8 квітня, бізнесмени обговорять питання донорства, залучення інвестицій і енергоефективності. Мета бізнес-форуму «Україна 2016. Стратегічне бачення: виклики і можливості» - дати власникам і топ-менеджерам компаній практичні рекомендації, спрямовані на розвиток бізнесу під час кризи, вихід на європейський ринок і отримання грантів та інвестицій, повідомляє stroyobzor.ua.

Третій міжнародний бізнес-форум відбудеться у Харкові

Програма форуму передбачає два звичних формати: виступ спікерів у секціях і панельні дискусії, а також нові формати - «Інвестиційний салон» і «Битва проектів». На «Інвестиційному салоні» українські компанії зможуть поставити запитання представникам інвестиційних компаній і докладніше дізнатися, як домогтися залучення грантів. На «Битві проектів» підприємці представлять свої стартапи.

В якості спікерів на форумі виступлять не тільки провідні економісти і бізнесмени України та зарубіжжя, а й представники фонду Western NIS Enterprise Fund, Агентств США і Великобританії по міжнародного розвитку та інші грантодавці.

Довідка:

Третій міжнародний бізнес-форум пройде 7-8 квітня в готелі Kharkov Palace. Щороку форум відвідують понад 350 власників, директорів і менеджерів компаній. Географія учасників: Харків, Київ, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Рівне, Вінниця, Одеса, Житомир, Львів. Бізнес-форум - це ініціатива харківського бізнес-спільноти як реакція на ситуацію, в країні ситуацію. Сам факт його проведення вже в третій раз є яскравим прикладом самоорганізації українського бізнесу. Організатори форуму: інвестиційний банк ICOM Capital і маркетингове бюро Monya Gets.