ПОРТАЛ
30 вересня 2011, 10:30

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Холдинг «Алвіго» відкрив завод із переробки ріпаку

Холдинг «Алвіго» відкрив завод із переробки ріпаку

Першу чергу підприємства для переробки насіння ріпаку ТОВ «Красногірське» було відкрито 30 вересня 2011 року в с. Антипівці Золотоніського району.

Завод із виробництва ріпакової олії – сучасний виробничий комплекс. Тут встановлено обладнання відомих європейських виробників для забезпечення високої якості продукції за Європейськими стандартами. Потужність заводу: 30 тис. тонн ріпакової олії на рік. У 2011 році введено в дію першу чергу заводу потужністю 10 тис. тонн. Продукція заводу орієнтована на Європейський ринок, при цьому для диверсифікації ризиків поставки здійснюються на ринок країн СНД.

На території разом з цехом для переробки насіння ріпаку збудовано елеватор місткістю 30 тис. т. Проектна потужність підприємства для виробництва олії нерафінованої – 10 тис. тонн, шроту – 20 тис. тонн. Тут зведено також сучасну вагову з лабораторією, навіс для авторозвантажувача, елеваторну частину з машиною для очищення зерна й сушаркою.

Будівництво елеватора було розпочате ще у 2008 році, проте призупинилося через погану якість робіт проектно-будівельної організації. У 2010 році для будівельних робіт та монтажу обладнання компанія залучила ТзОВ «Ріля Україна».

В 2011 році ТОВ «Красногірське» вирішило продовжити другий етап будівництва і підписало контракт на постачання очисної машини та норії для її завантаження торгової марки Riela. Обладнання успішно запущене в автоматичному режимі, що дає змогу замовнику приймати ріпак та переробляти його на олію.

Третім етапом має бути розбудова всього комплексу (4 силоси по 5 тис. тон, транспортні системи 100 т/год та сушарня GDT300/20/3), зокрема і розбудова шафи управління та системи автоматизованого управління.

Загальне планування заводу:

Лабораторія з прийму зерна.

Зерносховище – елеваторна ділянку для прийому і зберігання олійної сировини.

Ділянка віджиму олії з подальшою грануляцією макухи.

Складські сховища готової продукції ( сирої і харчової олії, макухи ).

Одним із ключових чинників при ухваленні рішення про початок будівництва заводу було вигідне місцерозташування – центральна частина України на перетині основних товарних і сировинних потоків.

Враховуючи соціальну значимість появи такого високотехнологічного виробництва на території району, проект підтримала муніципальна влада, яка забезпечувала активний супровід проекту на всіх етапах його реалізації

Нині ТОВ «Красногірське» – успішне виробництво, що забезпечує роботою десятки мешканців області та додаткові податкові надходження в бюджет.

Контактні дані: 19733, с. Антипівка, Золотоніського р -ну, Черкаської обл., Україна Тел. / факс 380 4737 2010 2

Інформація про компанію:

Холдинг «АЛВІГО» – це компанія, що об'єднує науково-дослідні, технологічні і проектні установи, які працюють у галузі розвитку хімічної технології.

У Холдинг входять:

Великі інститути, які мають багаторічний досвід розробки і проектування хімічних виробництв:

ВАТ « НІАП », м.Новомосковськ, Росія;

ВАТ « ГІАП », м. Москва, Росія.

Утворені протягом останніх 17 років підприємства:

АТ «АЛВІГО», м. Таллінн, Естонія;

ТОВ «НТЦ « АЛВІГО », м.Київ, Україна;

ТОВ « Хімтехнологія », м.Сєвєродонецьк, України.

Стратегічним партнером компанії холдингу є ДП «Інститут азотної промисловості», м.Сєвєродонецьк, Україна.

Основним завданням холдингу є організація і управління розробкою проектної продукції окремих об'єктів або виробничих комплексів силами організацій, що входять до холдингу, а також залучених за субпідрядом.

Холдинг «АЛВІГО» може виконувати проектування окремих виробництв, а також в обсягах генпроектування, включно з основними виробництвами і об'єктами інфраструктури.

Холдинг має єдину систему управління процесами розвитку технологій, виробництва проектної продукції та єдину систему фінансового управління.


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський