ПОРТАЛ
16 травня 2016, 09:18

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Найсучасніше обладнання для імплантації встановили у черкаській стоматполіклініці

Зробити якісну і недорогу імплантацію зубів тепер можна в міській стоматологічній поліклініці Черкас. Тут встановили найсучасніше швейцарське обладнання, що дозволяє дуже точно здійснювати маніпуляції.

Найсучасніше обладнання для імплантації встановили у черкаській стоматполіклініці

«Цей апарат робить отвір чітко заданого діаметру з необхідною кількістю обертів та потужним охолодженням кісткової тканини. Це дозволяє уникнути ускладнень при встановленні імплантатів та бути впевненим у його успішному приживленні. Точний, ідеально рівний отвір – це основа успішної імплантації», – відзначила головний лікар Черкаської міської стоматполіклініки Ірина Щепачова.

Придбали цей фізіодиспенсер за кошти Черкаського обласного відділення Міжнародного фонду допомоги хворим із наслідками травм та захворювань. «Це дуже якісний дорогий апарат від світового лідера з виробництва фізіодиспенсерів. Він коштує майже 70 тис. грн. І якби не сприяння фонду, то ми б його не купили. Тепер ми можемо надавати послуги на європейському рівні», – говорить Ірина Щепачова.

Така техніка вимагає відповідних витратних матеріалів та якісних імплантатів. «Ми використовуємо імплантати верхнього сегменту з найстабільнішими на сьогодні системами з’єднання», – підкреслив заступник головного лікаря з медичної частини Кирило Мінаєв.

При цьому вартість встановлення імплантатів у стоматполіклініці одна з найнижчих у місті.