ПОРТАЛ
26 жовтня 2011, 19:52

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Обласна дегустаційна комісія рекомендувала до виробництва 5 нових видів продукції

Обласна дегустаційна комісія рекомендувала до виробництва 5 нових видів продукції

П’ять нових видів овочевих консерв, виготовлених підприємствами Черкаського регіону отримали позитивну оцінку обласної дегустаційної комісії та були рекомендовані до виробництва. Серед них консерви “Лечо по-домашньому” виробництва ТОВ “Агроекопродукт” (м.Канів), три зразки – консерви “Кабачки запечені на грилі”, “Кабачки запечені в томатному соусі”, “Перець запечений на грилі” виробництва Мошнівської філії СТОВ ім.Шевченка (с.Мошни Черкаського р-ну) та консерви “Баклажани по-італійські в томатному соусі” виготовлені Хмільнянською філією СТОВ ім.Шевченка (с.Хмільна Канівського р-ну).

В ході роботи дегустаційна комісія особливу увагу приділяла дотриманню виробниками під час виробництва продукції рецептур, технологічних інструкцій, вимог чинного законодавства та нормативної документації щодо споживчого маркування, обов’язкового позначення ГМО. Також членами комісії наголошено на необхідність забезпечення належного рівня вхідного контролю сировини та оформлення супровідних документів, що засвідчують якість і безпечність продукції, дотримання умов зберігання і реалізації, які б забезпечували збереження властивостей готової продукції.

Необхідно зазначити, що вказана продукція пройшла дослідження у випробувальному центрі ДП “Черкасистандартметрологія”, за результатами яких надані на дегустацію зразки відповідали вимогам нормативних документів за всіма перевіреними показниками. Про це повідомляють у ДП «Черкасистандартметрологія».