ПОРТАЛ
3 червня 2013, 18:53

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Звенигородський район на 10 місці загальнообласного рейтингу

Звенигородський район на 10 місці загальнообласного рейтингу

Про це повідомив голова райдержадміністрації Микола Чередник під час засідання засідання колегії РДА, на якому розглядалися питання: про підсумки економічного і соціального розвитку району за І квартал 2013 року та завдання з його виконання на І півріччя 2013 року.

За словами очільника району, посівши 10 місце, Звенигородщина покращила свої позиції у порівнянні з попереднім періодом, - повідомляють в місцевій РДА.

Як відзначив перший заступник голови райдержадміністрації Олег Харчевський, позитивних результатів досягнуто в житлово-комунальному господарстві, в цьому році – 3 місце (в 2012 році – 5). З цього напрямку посилено роботу щодо введення в експлуатацію житла та розрахунків за житлово-комунальні послуги.

– Показник економічного розвитку маємо на рівні 6-го місця (в минулому році мали – 15 результат). Позитивну динаміку маємо за рахунок активізації роботи з платниками за енергоносії. 10 місце район посів за рейтинговим показником «населення та ринок праці». В І кварталі було погашено заборгованість із заробітної плати в розмірі 241 000 грн. та нарощено темпи щодо створення робочих місць. За 3 місяці маємо позитивний баланс 115%, – зазначив Олег Харчевський.

– З хорошими результатами, маємо негативну тенденцію за наступними напрямками: споживчий ринок – 13 місце (в 2012 році – 9), знижено товарообіг; інвестиційна та інноваційна діяльність – 18 місце (в минулому році – 20). За 3 місяці ситуацію дещо виправили та продовжуємо працювати над інвестиційною привабливістю району. Маємо 19 місце за напрямком державні фінанси (в минулому році – 10 місце). Стрімке падіння зумовлено низьким рівнем виконання доходів загального фонду місцевих бюджетів. Виконання планових завдань становить всього 19,7% до річних показників. Згідно з показниками надходжень до пенсійного фонду – маємо 17 та 18 місця, - розповів посадовець.