ПОРТАЛ
26 серпня 2016, 20:04

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкасці можуть стежити за тролейбусами онлайн

З 24 серпня 2016 року черкащани можуть відстежувати, де на часі перебуває тролейбус та коли він дістанеться зупинки, просто завантаживши мобільний додаток Мapa Мagic в смартфон чи планшет з операційними системами iOS та Android. Про це повідомили у КП «Черкасиелектротранс».

Черкасці можуть стежити за тролейбусами онлайн

Додаток вже мали можливість протестувати понад 400 користувачів.

У планах також розглядається, щоб програма була доступна для всіх черкащан та гостей міста.

«Сучасні стандарти пасажирських перевезень вимагають не лише наявності якісної матеріально-технічної бази та належних умов експлуатації, а також впровадження електронних систем, які покликані підвищувати якість обслуговування пасажирів, збільшувати ефективність ведення господарської діяльності у сфері електротранспорту та позитивно впливати на загальний рівень розвитку міста», йдеться у повідомленні комунального підприємства.

Наразі спеціалістами КП «Черкасиелектротранс»» готується технічне завдання на програмне забезпечення, що надасть можливість отримати та обробити дані з GPS приладів для диспетчерського контролю за роботою тролейбусів. Підприємство матиме можливість:

— автоматизувати та якісно підвищити рівень диспетчерського контролю за дотриманням графіків руху свого транспорту;

— автоматизувати оплату проїзду, облік перевезених пасажирів, що позитивно вплине на збір виручки;

— автоматизувати ведення обліку експлуатаційних витрат;

— впровадити системи автоматичного оголошення зупинок в транспорті.

Тролейбусники просять всіх мешканців міста Черкаси взяти участь у обговоренні сервісу та його мобільних додатків для Android та iOS.

Протестувати додаток можна тут.