ПОРТАЛ
6 січня 2017, 18:21

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

14 бригад провели аварійний ямковий ремонт автодоріг області

Автодорожники Черкащини максимально використовують сприятливі зимові погодні умови для покращення стану дорожнього покриття. Так, 4 січня у Черкаській області на автомобільних дорогах загального користування підрядними організаціями Служби автомобільних доріг у Черкаській області було проведено аварійний ямковий ремонт дорожнього покриття.

14 бригад провели аварійний ямковий ремонт автодоріг області

Через різкі добові перепади температур та домінування опадів у вигляді мокрого снігу або дощу зі снігом, на автодорогах області утворюється руйнування дорожнього покриття. Використовуючи сприятливі погодні умови, автодорожники Черкаської області проводять аварійний ямковий ремонт для покращення стану дорожнього покриття. Насамперед ямковим ремонтом відремонтовано найбільш проблемні ділянки, що найбільше загрожують безпеці дорожнього руху.

Впродовж 4 січня 14 бригад філій ДП «Черкаський облавтодор» ліквідовували 262 кв. м аварійно-небезпечних ям та вибоїн, які інтенсивно утворюються на дорожньому покритті внаслідок частих коливань температури повітря та опадів у вигляді мокрого снігу.

Аварійний ямковий ремонт було проведено на автодорогах загального користування в Городищенському, Драбівському, Уманському, Корсунь-Шевченківському, Смілянському, Золотоніському, Звенигородському, Черкаському, Тальнівському та Шполянському районах Черкаської області.

Зокрема аварійний ямковий ремонт було здійснено на трасі міжнародного значення М-05 Київ-Одеса, автодорогах Н-01 Київ - Знам’янка, Н-16 Золотоноша – Черкаси – Сміла – Умань, Н-08 Бориспіль – Дніпро – Запоріжжя, Р-10 Канів – Чигирин – Кременчук, Р-04 Київ – Фастів – Біла Церква – Тараща – Звенигородка, Т-24-01 Городище - Шпола – Новоукраїнка – Устинівка та Т-24-09 М-03 – Драбів – Золотоноша, повідомили у прес-службі САД у Черкаській області.

В умовах зими аварійний ямковий ремонт виконується за технологією, яка дозволяє проводити ремонт навіть при зниженні температури повітря до від’ємних відміток. Цей тимчасовий захист дозволяє захистити асфальтобетонне покриття від подальшого руйнування та забезпечує безпечний проїзд автотранспорту. Ремонтні роботи покриття проводилися з використанням холодної асфальтобетонної суміші.