ПОРТАЛ
6 січня 2017, 16:02

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Переможці конкурсу «Черкаська якість»: ТОВ “Тамако-Інвест”

Портал «Діловий регіон» спільно з ДП «Черкасистандартметрологія» реалізує інформаційний проект, спрямований на популяризацію продукції місцевих виробників.

Пропонуємо детальніше ознайомитися з переможцями конкурсу «Черкаська якість-2016» та їх продукцією. Нагадаємо, що обласна конкурсна комісія, оцінивши представлену виробниками продукцію та послуги, визначила 9 переможців конкурсу.

Товариство з обмеженою відповідальністю “Тамако-Інвест” Черкаський район, с. Хутори

ТОВ «Тамако-Інвест» – компанія, яка понад 15 років спеціалізується на виробництві річкової та морської в’яленої риби. Власні виробничі та холодильні потужності, організована система заготівлі риби дозволяє підприємству здійснювати постійний контроль якості виготовленої продукції та гарантувати покупцям стабільність в асортименті та закупівельних цінах.

Наявність атестованої випробувальної лабораторії, забезпечує контроль за показниками якості та безпечності продукції та їх стабільність.

Партнерами ТОВ «Тамако-Інвест» є національні мережі магазинів ТОВ Фоззі-фуд, ТОВ «Фудмаркет» та «Фудмережа», Мега Маркети, АТБ-маркет. У минулому році розпочалися поставки продукції за кордон – в Азербайджан, Молдову, США.

Інформація про продукцію, що брала участь у конкурсі

В’ялена вобла

Вобла, після процесу в’ялення зберігає більшість вітамінів та корисних мікроелементів (залізо, молібден, фтор, кальцій, магній), має приємний смак і успішно реалізується у торговій мережі та закладах громадського харчування України.

Більше про конкурс у сюжеті «Черкаська якість».